Кава Aili

Кава «Aili» виготовляється лише з якісних та свіжих зерен зеленої кави.

На власному обладнанні регулярно здійснюється обсмажування зеленої кава невеликими партіями, а тому фахіваць легко контролює весь процес приготування кави Aili, адже обсмажування є мистецтвом у досвідченного майстра-обсмажувача.

Наступним важливим етапом виробництва – це витримка обсмаженої кави в бочках перед її пакуванням. Для якісного збереження зернової кави, компанії Aili на кожну упаквку встановлює ароматичний клапан, який не перешкоджає відведенню небажаного  вуглекислого газу. В такій пачці зберігається оригінальний аромат і смак кави протягом наступних 24 місяців.

Особливість кави Aili – це дотримання рекомендованих нормативів на всіх етапах виробництва.

Меню
X